Zwitsal / Gevoelig Huidje

Gevoelige informatie
Met Naturel Plus introduceerde Zwitsal een nieuwe reeks producten speciaal voor de extra gevoelige huid. Maar tegelijkertijd wilde het merk ouders duidelijk uitleggen hoe het nu precies zit met het huidje van hun kleintje. Er wordt namelijk al snel gedacht dat hun oogappel een heel gevoelig huidje heeft. Terwijl dat maar bij een paar procent van de kinderen echt zo is. Kortom, we hadden genoeg te vertellen. En dan kun je gaan klagen dat dit niet allemaal in een uiting past, maar je kunt er ook het haakje van maken. Zo ontstond het idee voor de campagne ‘extra gevoelige informatie’. Met een geheimzinnige printuiting waarin een boekje met alle informatie verwerkt was, minstens zo geheimzinnige banners en een speciale website (www.extragevoeligeinformatie.nl) waarin het Zwitsal character Kleintje zelf de hoofdrol speelt.

Sensitive information
With Natural Plus Zwitsal introduced a new range of products especially for extra sensitive skin. But at the same time the brand wanted to inform parents. Overall, we had plenty to say. No better place to do so on a dedicated website extragevoeligeinformatie.nl in which the Zwitsal character plays the leading role.

klant Zwitsal
titel Gevoelig Huidje
bureau ONLY
art Frank Mineur
copy Dimitri Michels
realisatie Qi
illustraties Ben Verhagen (ComicHouse)

Over meneermineur

{frank. it's not a name, it's an attitude}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: