HEMA / Soep met ballen

werk_EXPORTS_56_HemaHEMA Ontwerpwedstrijd, nominatie Publieksprijs – 2012
HEMA Design Contest, nominated Audience Award – 2012

HEMA Soep Met Ballen is een pittige groentesoep; gemaakt van groene asperges, spinazie, broccoli of courgette. Met witte “voetballetjes” van bijvoorbeeld mozzarella. Je vindt het in de voorraadkast of in het koelvak. Even opwarmen in de magnetron en…Aanvalluuuh! HEMA Soep Met Ballen zit in een beker van stevige karton, is voorzien van leatherlook en heeft een handige handgreep. En is verkrijgbaar in twee varianten: Pittige groentesoep met mozzarella balletjes en Pittige paprikasoep met gehakt-balletjes. HEMA Soep Met Ballen is voor de voetbalfan die honger heeft, maar niets van de wedstrijd wil missen. Je eet het thuis, in de horeca, sportkantine en langs de lijn en elke zondag bij StudioSport. HEMA Soep Met Ballen is in te zetten als activatie bij alle grote voetbalevenementen. Bijvoorbeeld tijdens het EK2012 in Polen is HEMA Soep Met Ballen verkrijgbaar volgens traditioneel Pools recept (Zurek) met eierballetjes en pittige worst.

HEMA Soup With Balls is a spicy vegetable soup; made of  green asparagus, spinach, broccoli or zucchini. With white “footballs” of, for example, mozzarella. You can find it in the stockcupboard or in the refrigerator. Just heat in the microwave and … Charge!!! HEMA Soup With Balls is in a cup of strong cardboard, features leather look and has a convenient handle. And is available in two varieties: Spicy Vegetable Soup with mozzarella balls and Spicy pepper soup with meatballs. HEMA Soup With Balls for the football fan who hunger has, but wants to miss. none of the match You eat it at home, in the hospitality industry, canteen and down the line, and each Sunday at Studio Sport. HEMA Soup With Balls is to work as activation in all major football events. For example, during the Euro2012 in Poland HEMA Soup With Balls available according to traditional Polish recipe (Zurek) with egg dumplings and spicy sausage.

Over meneermineur

{frank. it's not a name, it's an attitude}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: