Citroën / Introductie C5

werk_EXPORTS_03 werk_EXPORTS_04De introductie van de Citroën C5. Doel: zoveel mogelijk e-mailadressen te vergaren. De propositie van het nieuwe model leverde het creatieve haakje. De computergestuurde C5 was namelijk in staat om zijn bestuurder tijdens het rijden te leren kennen. Dit gegeven vertaalden we naar: “Ik wil je leren kennen”. We gingen automobilisten razend nieuwsgierig maken naar het Franse model. Via mail maar vooral via e-mail en de site. Als je op de site iets over jezelf prijs gaf – bijvoorbeeld je e-mail adres of lievelingstoetje – kreeg je in ruil foto’s te zien van de C5. Het online gedeelte is uitgevoerd door TBWA\Interaction Company.  Bekroond met een bronzen Esprix in 2001.

klant Citroën
bureau Borremans&Ruseler/Draft Worldwide
art Frank Mineur
copy Pascal Boogaert
award ESPRIX Brons 2001

Over meneermineur

{frank. it's not a name, it's an attitude}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: